logo clubromantic
Login:
Parola:
Inscriere | Parola uitata
Home / Articole tematice / Filme

Articole: 1

x

full img

Frozen River (2008)rss
Autor: Jasmine (2009-02-04 12:05:17)
Crime | Drama

http://www.imdb.com/title/tt0978759/

Frozen River este un film regizat de Courtney Hunt, care-si face astfel debutul regizoral. In film joaca Melissa Leo si Misty Upham, in rolul unor femei din clasa muncitoare, care recurg la actiuni ilegale. Desi cele doua femei nu au incredere una in cealalta, ele fac o improbabila echipa si pornesc intr-o calatorie peste raul inghetat St. Lawrence, o calatorie la capatul careia nu se stie peste ce vor da.
Melissa Leo o joaca pe Ray, iar Misty Upham pe Lila, iar nominalizatul la Oscar Michael O’Keefe interpreteaza rolul celui care o sa le aduca in final pe cele doua in fata justitiei.
Filmul este foarte profund, despre curaj, amicitie, despre criza familiei si prietenia intre rase...
Din cate am inteles filmul a luat marele premiu de la Sundance.


Keywords: prietenie curaj criza rau

Trimite pe Y!
Nota: 1 2 3 4 5Pentru a putea adauga un comentariu, trebuie sa te inscrii!

Comentarii: (2)

Film de criza
horex (2009-02-23 22:06:19)
Filmul este extrem de static, de trist. Filmul ne aduce aminte cat de grea e lupta de supravietuire si cat de greu e sa iti vezi visele. Eroinele au un scop nobil, sa aibe o casa, sa le fie bine copiilor lor. Dar pentru asta trebuie sa faca trafic de persoane. Scopul scuza mijoacele?

Parerea mea
Jasmine (2009-02-23 22:43:02)
Da, sunt de parere ca in situatia de fata, atunci cand scopul este unul nobil, acesta scuza mijloacele. De aceea mi-a si palcut acest film, desi atmosfera este extrem de deprimanta; am fost profund impresionata de cat de multe scarificii este dispusa o mama pentru a le fi bine copiilor ei; si acest sacrificiu se vede clar si la finalul filmului.


Articole: 1
Copyright Horia Moga 1998-2018, Toate Drepturile Rezervate
itcnet
Forum Iasi | Prieteni, videoclipuri | Horia Moga foto&blog