logo clubromantic
Login:
Parola:
Inscriere | Parola uitata
Home / Articole tematice / Filme

Articole: 1

x

full img

Happy Accidents (2000)rss
Autor: cuore (2008-05-15 22:31:07)
Comedy | Romance

Un film extraordinar despre cel mai frumos vis: intalnirea sufletului pereche. Despre cautarea acelei unice iubiri care se potriveste perfect jumatatii tale de inima.
http://www.imdb.com/title/tt0208196/


Keywords: happy accidents comedie romance

Trimite pe Y!
Nota: 1 2 3 4 5Pentru a putea adauga un comentariu, trebuie sa te inscrii!

Comentarii: (4)

Vazut
Mugur (2008-05-16 07:33:32)
O comedie romantica cu un pic de SF (Sam vine din viitor). Sa zicem nota 7 pe o scara de la 1 la 10 ?

Scala
Mugur (2008-05-16 11:56:34)
M-am mai gandit un pic, l-am vazut cu mai mult timp in urma si este posibil sa mai fi uitat cate ceva din mesajul transmis de acest film. Imi retrag nota si scala

Vazut
cuore (2008-05-16 16:28:50)
Mugur ai stricat tot farmecul  Am sters dinadins descrierea "sci-fi", tocmai pentru ca cel ce-l va urmari sa se intrebe pana in ultimul moment care este adevarul ? Poate o sa te pot ierta candva .....   Imi esti dator :)

Morala filmului .... e mai multe. :)
Una din scenele pline de miez mi s-a parut aia in care mama marturiseste ficei ca din ziua in care  a reusit sa-si faca sotul sa renunte la bautura a disparut toata pasiunea din viata lor, tot farmecul.

Suntem indragostiti de echilibrul unic al al calitatilor si defectelor celuilalt, de felul in care el insusi si le percepe si se framanta din cauza lor, de omul care se piteste acolo in strafunduri. Cine ar putea sa iubeasca pe cineva perfect ? Ai putea iubi un manechin de plastic care nu are nevoie de tine ? In scurt timp te-ar exaspera partenerul care nu inceteaza sa-ti faca poftele si sa te ridice in slavi. Nu avem nevoie de perfectiune, ci de viata.

Re-vizioneza filmul. Cred ca ai acum o alta "retina" sufleteasca decat acum cativa ani. Mai ales ca se potriveste bine si cu ce-ai zis prin salonul rosu. Soarta influenatata de sentimente, de energia emotionala.

Comentariu
Mugur (2008-05-19 10:14:08)
Banuiam eu ca de aceea fug uneori iubitele mele de mine
Asadar sa nu le mai fac toate poftele?

O sa revad filmul mai la iarna, acum in timpul liber joc mult fotbal si nu-mi mai vad capul din cauza gradinaritului. Stii tu cum se ingrijesc Rudbeckia, carciumaresele, daliile, gerbera? Cat timp pierzi pigulind iarba stropind si udand? Satisfactia? Imensa! Trandafirii mei sunt magnifici!


Articole: 1
Copyright Horia Moga 1998-2018, Toate Drepturile Rezervate
itcnet
Forum Iasi | Prieteni, videoclipuri | Horia Moga foto&blog