logo clubromantic
Login:
Parola:
Inscriere | Parola uitata
Home / Articole tematice / Filme

Articole: 1

x

full img

Mamma Mia! (2008)rss
Autor: Jasmine (2009-01-28 21:19:58)
Comedy | Drama | Musical | Romance

http://www.imdb.com/title/tt0795421/

Un film care denota exuberanta, optimism si pofta de viata......

Mamma Mia! foloseste hiturile formatiei ABBA pentru a spune povestea lui Sophie Sheridan, o fata care are o singura dorinta: sa descopere cine este tatal ei. . In acest film regizat de  Phyllida Lloyd, Meryl Streep joaca un rol pe care nu l-ar fi putut face decat ea... reuseste sa fie atat de proaspata, optimista si plina de viata in acest film...ceva uimitor.

Atmosfera este de vis, presărată cu hituri ale trupei ABBA ca "Dancing Queen", "S.O.S.", "Money, Money, Money" sau "Take a Chance on Me".

Imaginea lui Haris Zambarloukos decupează frumuseţea pitorească a Greciei în cadre neobisnuite. Filmul te trimite fără să vrei cu gândul la Across the Universe, dar - chiar dacă diferit ca intenţie -, e departe de ce făcea Julie Taymor cu muzica trupei Beatles.


Keywords: optimism Streep Meryl Grecia Abba

Trimite pe Y!
Nota: 1 2 3 4 5

Nota 5.00 din 1 voturi

Pentru a putea adauga un comentariu, trebuie sa te inscrii!

Comentarii: (1)

plin de optimism
horex (2009-01-28 21:51:45)
Mi-a placut mai ales ca imi place si Abba foarte mult. Frumos peisajul, frumoasa pofta de viata care reiese din film. Meryl Streep impreuna cu prietenele sale sunt mortale cand isi aduc aminte momentele de glorie cand aveau formatie. Stiu ca tot filmul ma intrebam cu cine va ramane Meryl Streep dintre cei 3 "tati".


Articole: 1
Copyright Horia Moga 1998-2018, Toate Drepturile Rezervate
itcnet
Forum Iasi | Prieteni, videoclipuri | Horia Moga foto&blog