logo clubromantic
Login:
Parola:
Inscriere | Parola uitata
Home / Articole tematice / Filme

Articole: 1

x

full img

The Tudors (2007)rss
Autor: horex (2008-07-13 23:04:21)
Drama | History | Romance

E vorba de un serial istoric care are ca subiect dinastia Tudorilor din Anglia. In prim plan regele Henry VIII. Povestea e romantata si uneori se pierde cursul istoriei (cu ocazia asta am cautat pe wikipedia despre regi si evenimente). Momentan sunt 2 sezoane si urmeaza in 2009 urmatorul.

Ca o parere mie mi-a placut, e foarte bine jucat si e credibil. Oricum e socant sa vezi cat de multa putere avea un rege si cat de usor puteai sa fii azi in varf si maine sa fii decapitat dupa pofta si dorinta regelui. Nu mai vorbesc de aliantele cu Franta sau Spania care se schimbau dupa cum se trezea regele.

Pentru cei care nu stiu e vorba de regele care a avut 7 neveste... pe cele mai multe le-a decapitat cand s-a plictisit de ele. Interesant de vazut oricum.Keywords: tudors istoric drama

Trimite pe Y!
Nota: 1 2 3 4 5Pentru a putea adauga un comentariu, trebuie sa te inscrii!

Comentarii: (1)

Tudorii
angel (2009-01-22 20:40:11)
ummm... ce este interesant de vazut: cum s-a plictisit de ele (nevestele) sau cum le-a decapitat? si parca erau 6, nu 7. iertata-mi fie gluma, filmul l-am vizionat si eu. cu siguranta cei care au gandit/creat garderoba pentru actori si-au ridicat cate o vila cu banii incasati. la fiecare forma de relief.


Articole: 1
Copyright Horia Moga 1998-2018, Toate Drepturile Rezervate
itcnet
Forum Iasi | Prieteni, videoclipuri | Horia Moga foto&blog