| ozzy | 2010-01-11 01:50:48 | |
Bucuresti, Romania Membru din: 2002 Postari: 25 |
Cati ani au trecut de cand am infiintat clubul? Nu imi raspundeti ca nu vreau sa stiu. Imi aduc totusi aminte ca au fost vremuri in care ne-am simtit bine impreuna. Cam pe vremea cand Dark arata a om aproape normal dar cine vrea sa isi mai aduca aminte cum arata el atunci? In concluzie consider ca am mai crescut de atunci. Unii dintre noi ne-am maturizat. Evident ca Dark nu afacut asta dar cui ii pasa. Altii au ajuns oameni mari. Horex nu intra in categoria asta ca el a fost nascut sef. Astfel cu mici ocolisuri ajung si la subiect. Pe vremuri ne milogeam de diversi carciumari sa ne lase si pe noi la ei in carciuma sa ne simtim si noi bine. Astazi avem o multime de prieteni care au baruri si nu profitam de moment. Horex fa ceva cu telefonul ala pana nu devin nervos. Hai in puii mei sa bem o bere sa vezi ce am de oferit si sa adunam cativa romantici langa aceeasi bere. Consider ca un romantic bun este un romantic beat. Asa ca hai sa ii facem romantici buni pe toti. Pe Tristan il excludem de la categoria asta ca el este romantic oricum deci pe el nu il imbatam iar Dark e matol de la natura deci nici lui nu ii dam sa bea. Pana acum am trei baruri cu care deja am vorbit si au fost de acord sa ne lase sa facem ce vrem noi. Fara avans fara taxa de conectare. E adevarat ca unul din baruri este al lui Adie. Cum care Adie? Ala chel cu multe tatuaje facut cand era la Jilava. Nu va speriati Horia il cunoaste. Nu garanteaza pentru el doar il cunoaste. Nici eu nu garantez pentru el dar oricum nu facem nimic la el in bar asa ca nu mai conteaza. Cred ca am uitat sa spun ca omul a lucrat la Jilava. A fost gardian. Deci avem pana acum doua baruri. Unu este cam pe langa Mosilor se numeste E Varza si il gasiti pe net. celalat are un nume complicat si este pe Covaci. Ultimul este foarte elegant. Astept un semn de la Horex ca sa stabilim detaliile ca deja vorbesc cu el de un an despre asta si el nu misca neam. Poate asa o sa simta ceva presiune in constiinta. |
|
Pagini: 2
| Comentarii: 19 ultimul comentariu |
jos |
| horex |
|
|||
|
Bucuresti, Romania Membru din: 2001 Postari: 406 |
Ma bucur ca Cosmin se implica din nou si vrea sa ne gaseasca un loc pentru petreceri. In sondaj apare ca lumea vrea sa vina la intalniri. Astept in acest topic ca lumea sa-si manifeste dorinta si implicarea in acest proiect. Momentan stiu ca vechii membri nu prea mai au timp iar cei noi nu au avut inca curaj sa scrie pe club. So marea intrebare cu cine facem aceste petreceri? |
|
||
| ozzy |
|
|||
|
Bucuresti, Romania Membru din: 2002 Postari: 25 |
Se pare ca o sa ne intalnim doar eu si Horia. Nu ma deranjeaza acest aspect. De obicei el tipa si eu il aprob. Este o intalnire placuta dar unde sunt ceilalti? Au imbatranit si au prea multe responsabilitati? Unde e spiritul romantic? Probabil ne pierdem calitatea romantica odata cu scaderea libidoului. Au plecat hormonii in vacanta si a ramas blazarea. Promit ca atunci cand o sa am copii o sa raman tot eu. Probabil ca atunci cand ai copii trebuie sa iti restrangi personalitatea si sa o lasi pe a copilului sa se dezvolte. Ete ca plodul meu o sa aiba ghinion. Sa faca bine sa isi dezvolte personalitatea in prezenta mea si a nebuniilor mele. Viata e frumoasa. Nu asteptati zile mai bune ori mai libere ca sa o traiti. Nu asteptati sa cresca copii ca sa va traiti viata. Va fi prea tarziu. |
|
||
| andreea |
|
|||
Bucuresti, Romania Membru din: 2008 Postari: 48 |
stabiliti voi o ora si un loc si o sa vedeti ca vin si mai multi :) as prefera bar fara fumatori ca sa se simta bine si noua generatie de bebei romantici |
|
||
| micky |
|
|||
Calarasi, Romania Membru din: 2001 Postari: 1 |
Mister Ozzy, contati si pe mine la berea aia ( daca nu ati baut-o deja in 2 ). S'auzim de bine! |
|
||
| delafluviu_guzi |
|
|||
, Membru din: Postari: |
Salutare...imi pare rau ca trebuie sa fiu rautaciosi cu voi (adica cu o "administratie" care cand simte nevoia unei schimbari prin viata,umbla doar la forme nu si la fond. Iar atmosfera se raceste, se raceste; Noi (adica comunitatea clubromantic.ro ) ne-am instrainat deja. Si nu de acum... Asta e,"Darurile au fost impartite !" am auzit citindu-se pe la biserica mai demult) ...Nu sunt din Bucuresti, dar daca ajungeti prin "E Varza" si canta folk Tica din Giurgiu, transmiteti-i si un salut de al meu .In rest eu mi-am mutat catrafusele pe la altii,care desi nu si-au propus sa fie romantici, sunt si pragmatici si mai stiu sa dea (indirect) , lectii de romantism. E vorba de comunitatea celor de la "barcaholic.ro". Am invatat enorm de la ei, m-am bucurat impreuna cu ei, am facut aventuri impreuna cu ei. Suntem imprastiati prin toata lumea. Dar majoritatea o constitue cei ramasi in tara. Iar noi, cei ramasi in tara, ne intalnim frecvent in sezon, prin mici sau mari, escapade nautice oriunde si nu neaparat toti deodata. Iar prin Bucurestiul vostru gasiti reprezentanti de isprava, care sa puneti de-o mica aventura pe vreun lac in week-end .Indrazniti,chiar daca nu aveti o barca inca,indiferend de categoria ei (cu sau fara panze si indeosebi caiace de agrement). Daca doriti sa trageti cu coada ochiului spre ei, cum de reusesc sa fie uniti, pragmatici, sa aiba umor si bun simt, nu ezitati. Inca un pont : vedeti ca la lacul Herastrau ,pe la o baza sportiva de caiac-canoe, e un antrenor tanar de canotaj si altruist , Bogdan Buciu... si nu numai, rostiti pseudonimul meu si v-ati construit deja o relatie. Eu oricum intentionez pe aceasta cale sa ma retrag definitiv din aceasta comunitate a "clubromantic.ro", care a insemnat ceva dar... mai demult ! Succese succesive va doresc domnilor ! (U)P.S. ...Viata e scurta si profitati de ea,ca nimeni nu traiaeste cat ...asfaltul ! (ala de calitate !) (citez pe un betiv, calator dintr-un tramvai) |
|
||
| miron |
|
|||
|
Mississauga, Canada Membru din: 2001 Postari: 297 |
Draga Guzi, Ma bucur tare mult ca ai gasit comunitatea care poata sa raspunda nevoilor tale si sper sa ai momente placute in continuare. Fiecare om are responsabilitatea sa gaseasca compania care i se potriveste si tu ai reusit! Felicitari! Cit "traieste" asfaltul ala de calitate? ![]() Cit despre administratie, a creeat cadrul, in rest fiecare isi au vietile lor, nimic nu opreste pe nimeni dovada ca vad informatii despre salsa, sa-si creeze propriile intilniri! De cite ori v-ati intilnit Galatenii? Cred ca nici nu are importanta ideea ramine ca a venit timpul tau sa spui "Adio!", ia curaj sa te rupi de ceva care nu te mai reprezinta si in care nu te mai regasesti, iar eu respect curajul asta!Intrebarea ramine: Este ceva, care eu, Guzi, puteam sa fac diferit ca aceasta comunitate sa fie si ceea ce imi doresc eu? Indiferent care este raspunsul, variantele sunt doua: Fa-o (lupta)! sau Adio (fugi)! Dar tu ai ales deja, Adio sa fie! Nu stiu cum se sterge un cont, scuze! Cu drag, Iuliana |
|
||
| samuraiul75 |
|
|||
|
Bucuresti, Romania Membru din: 2009 Postari: 2 |
Cred ca acum fiind deja primavara si scapand speram de ninsori in BUcuresti ar fi potrivit si un badminton in Herastrau intr-o duminica dupa ora 16h00 intre romantici, apoi o bere / suc / cafea etc la o terasa undeva; nefiind poate extrem de multi la o prima (re)intalnire, poate nu e nevoie neaparat sa rezervam mese la vreo terasa ci sa stabilim un punct de intalnire la statuia de la intrarea zona Aviatorilor Charles de Gaulles a parcului Herastrau. Cred ca si in Duminica Floriilor, si poate chiar in Lunea de Paste ar fi amatori de iesit in parc si taifas! In Bruxelles romanii se adunau la badminton in arc si apoi la o bere la un Irish Pub pt taifas! Bine,a colo sunt o minoritate, unii nu vorbesc bine franceza si simt nevoia sa comunice intre ei; legat de organizare si de dificultatea de a reuni oameni periodic, si acolo intalmnirile lunare dintr-un bar care se lasau cu dans s-au arit sau au disparut de un an si ceva de cand cineva s-a saturat sa isi puan doar el laptopul la bataie pt muzica si sa fei DJ in loc sa danseze si el! Cei/cele care se simt atrasi/e de salsa sau tango, nu va sfiiti sa ma cntactati pe email ca sa ne vedem la o seara de dans salsa sau milonga tango; la tango sunt maui putuin avansat decat la salsa, dar e o atmosfera foarte romantica si la tango, va garantez! si nu e doar muzica retro, exista si nuova tango! dansul si sportul apropie oamenii! Eu optimist din fire cred ca romanticii de pe acest club se vor intalni in 2010 ! |
|
||
| miron |
|
|||
|
badminton in Herastrau intr-o duminica dupa ora 16h00 intre romantici, apoi o bere / suc / cafea etc la o terasa undeva; nefiind poate extrem de multi la o prima (re)intalnire, poate nu e nevoie neaparat sa rezervam mese la vreo terasa ci sa stabilim un punct de intalnire la statuia de la intrarea zona Aviatorilor Charles de Gaulles a parcului Herastrau. Asta suna atractiv! In perioada 28 apr.-5 mai vom fi in Rom. o dupa amiaza in Herastrau unde copii se pot misca si noi sa stam la povesti este o idee buna. Am inca visul sa ajungem pe vf. Omul si nu stiu calendaristic cind va fi. Mai lucram la program ![]() Cu drag, Iuliana |
|
||
| miron |
|
|||
|
Eu optimist din fire cred ca romanticii de pe acest club se vor intalni in 2010 ! Desigur ca se intilnesc ![]() Miami, Florida, US - 29 apr. 2010! Poze vor urma! Cu drag, Iuliana |
|
||
| emptiness |
|
|||
, Membru din: Postari: |
Guzi,imi pare rau sa aud ca vrei sa ne parasesti. Sincer, am apreciat fiecare mesaj venit de la tine si chiar ma intrebam de ce nu mai scrii. Cu unele lucruri spuse de tine sunt de acord, cu altele nu.
E un lucru bun ca ai gasit o comunitate care sa-ti impartaseasca pasiunile, sau pasiunea. Vorbiti aceeasi limba si ceea ce spun ei are valoare pentru tine fiindca te intereseaza. Cred ca asta a pierdut CR la trecerea in formula forum deschis: faptul ca se adreseaza tuturor, atat celor pe care ii intereseaza ceva, cat si celor pe care nu-i intereseaza. Mi se pare relevant ce am citit intr-un link pus de Horia in "ce crede lumea despre noi". Cineva a spus acolo ceva de genul "incearca si ei saracii". Sincer, nu-mi place deloc sa citeasca lumea ce discutam noi aici - ma refer la persoane care au alte preocupari. Inainte obisnuiam sa ne intalnim pe lista mystique, unde stiam ca nu intra decat cei pe care-i interseaza. Au fost ani buni in care nici nu am citit ce scrie pe general, nici macar un mesaj, fiindca nu ma interesa. Stiu ca au fost mesaje interesante si acolo, dar interesul meu e altul. Acum ma vad nevoit sa intru mereu pe "general".
Spui ca incercam sa dam lectii de "romantism". Nu e asa. Chiar am spus si eu ca numele clubului mi se pare aiurea. Dar nu m-a deranjat nici asta atata timp cat stiam ca este acolo o nisa in care pot sta de vorba cu 4-5 persoane care-mi impartaseau interesele. Acum daca discutam pe public, unii probabil cred ca ne referim la romantism. Sincer, putin imi pasa de romantism. Imi pare rau daca discutiile noastre orientate mai mult pe religie si spiritualitate si-au imprastiat "culoarea" in tot clubul. Si daca astfel a dat clubului o impresie de raceala, de dogmatism, de rationalism, in detrimentul prieteniei si relatiilor relaxate. Cei ce ne-au citit probabil au ezitat sa mai scrie si ei simtind aerul asta poate 'pedant'. Imi pare rau ca au citit ce scriam noi, mai ales ca nici noua nu ne facem placere sa stim ca altii privesc pe "gaura cheii". Si aici cred ca are dreptate Iuliana cand spune ca voi cei cu alte domenii de interes sunteti la fel de vinovati, poate mai vinovati chiar. ca lasati tot "locul de joaca" pentru noi. Noi ne-am facut treaba. Voi nu. Spui ca atmosfera s-a racit ? Ai dreptate. S-a racit fiindca lipsiti voi, cei cu caldura in suflet. Am ramas doar noi cu teoria.
Daca vrei sa-ti stergi contul e simplu: intri pe editare profil si dai clic pe crucea rosie din dreapta. Si eu am facut-o odata. Nici mie nu mi-a mai placut aici. Au fost totusi cativa oameni aici pe care, dupa o vreme, am simtit nevoia sa-i mai aud.
P.S. Deja mi-e dor sa te aud, Guzi. Si sper ca odata ne vom si intalni, poate ca sa ma convingi ce lucru extraordinar e o barca :).
P.P.S. Vorbea Horia la inceput despre niste subforumuri. In care sa poti discuta doar cu cei 4-5 cu care doresti sa discutii. Daca te uiti in sondajul "Bucuria sau tristetea din inima ta - zona publica sau restrictionata" vezi ca sunt destui care doar in acele nise, doar catre niste prieteni si-ar deschide sufletul. Nu ca e bine asa, nici ca e rau. Nu stiu. Pur si simplu asa sunt oamenii. Diferiti. Iar un forum deschis, in domeniul declarat al sentimentelor, va fi intotdeauna un loc doar pentru cei pe care-i intereseaza doar propria persoana. Si pentru cei pe care-i intereseaza mai ales "teoria". |
|

jos

.