| horex | 2009-01-05 23:28:26 | |
Bucuresti, Romania Membru din: 2001 Postari: 406 |
Poate nu e foarte clar pentru toata lumea cum se adauga poze pe club. 1. Va duceti la profil (stanga sus) 2. apasati pe foldere media 3. Creati un folder care sa contina poze/audio/video 4. Intrati in folderul creat si acolo folositi cele optiunile: Adauga foto/ Adauga audio/Adauga video 4bis. In cazul in care vreti sa adaugati mai multe fisiere in folder apasati optiunea Adauga arhiva 5. In cazul arhivei ea tb sa fie de tip rar sau zip si sa aiba maixm 10Mb. Daca vi se pare complicat astept sugestii cum sa fac sa fie mai simplu si intuitiv |
|
| Keywords:
upload poze ajutor
Pe aceeasi tema: Cum ne ajutam singuri? | Editare poze importate din vechiul CR | In atentia vechilor membri | poze intalniri | Probleme de tot felul | |
||
| Comentarii: 4 | jos |
| angel |
|
|||
|
Constanta, Romania Membru din: 2008 Postari: 5 |
daca se poate "umbla" putin la dimensiunea fisierului mp3, fiindca majoritatea mp3-urilor depasesc 5 mb. multumesc! |
|
||
| horex |
|
|||
|
Bucuresti, Romania Membru din: 2001 Postari: 406 |
O sa ma gandesc la asta. Oricum cu mp3 e o problema. Cu partea de copyright. Nu vreau probleme cu fisiere piratate pe site. |
|
||
| T |
|
|||
|
bucuresti, Romania Membru din: 2009 Postari: 4 |
...ca am cautat si n-am gasit... si nici nu m-am lamurit sunt tolerate in mesaje link-uri spre terte site-uri (sa zicem youtube, in caz ca e ceva legat de subiect)? |
|
||
| alsacia75 |
|
|||
|
Bucuresti, Romania Membru din: 2004 Postari: 141 |
Sunt. Si chiar exista deja, daca rasfoiesti nitel, acum ca ai revenit :) |
|

jos