| admin | 2008-03-16 23:42:18 | |
Bucuresti, Romania Membru din: 2008 Postari: 11 |
Dupa cum spuneam si in prezentare, forumul va inlocui actualele liste de discutii. Astept idei pentru organizarea ariilor de interes. Langa mesja se va afisa loginul celui care a scris, datam, de cand e in club precum si avatarul. Poate si cate comentarii/ topicuri a scris. Vor fi topicuri cu prioritate marita. Or sa mai fie si sondaje. Pentru rezolvarea problemelor am sa pun si un modul de tickete pentru a putea anunta un bug sau vreo problema din site si pt a urmarii solutionarea ei. Nu exista o limitare a numarul de subfoldere. Pot exista si topicuri inchise pentru care nu se mai pot scrie mesaje. Se pot seta arii de discutii publice sau doar accesibile membrilor Va exista un modul de notificari. Se poate abona aria de interes si vor veni notificari pe mail cand s-a scris ceva in zona respectiva. Topicurile si comentariile pot fi scrise in format HTML cu smiley ![]() Topicurile vor putea fi si notate. Ma gandesc sa dau posibilitaea trimiterii pe email a unor mesaje (eventual un mesaj de la care vrea sa trimita si link pe site catre topicul in cauza). In felul asta en putem face cunoscuti. Vor exista mai multe topuri: Cele mai citite topicuri, cele mai votate, cele mai trimise prin email. Conform discutiilor am modificat : - comentariile se pot modifica doar daca sunt ultimele in thread. In cazul in care s-a scris un alt comentariu dispare posibilitatea de editare. Aceasta facilitate ramane doar la administratori. - Am creat cele 3 saloane propuse de Gabriel. Acum ar fi intersant sa propuneti topicuri sa vedem ca lumea intelege si ca totul e ok. -Modificari: 26.04.2008 - Am grupat saloanele artelor intr-un singur folder (Salonul arginitiu). Am creat 4 saloane in arte: teatru, film, muzica si dans, carte. La salonul de calatorii am renuntat pentru ca informatiile de acest gen le vreau puse pe blogul personal ca si poeziile si eseurile. Salonul foto deasemenea nu se justifica pentru ca va exista posibilitatea introducerii de galerii foto care pot fi comentate. Ce culoare sa aiba salonul intalnirilor? Am implementat sistemul de avertizare daca au aparut topicuri noi de la ultima logare. Acestea apar si in browsing si la ultimele discutii. In cazul in care se intra intr-un topic atunci semnul de "new" dispare. 22.05.2008 - Am terminat module de sondaje si tichete. Am realizat o categorie noua in radacina Forumului cu numele Sondaje. Acolo vor fi gazduite sondajele. Si voi puteti propune sondaje pentru ceilalti membri ai clubului. Puteti opta pentru sondaj deschis (se va vedea cine voteaza si ce a votat fiecare sau ce a comentat sau sondaj inchis. Acesta va arata doar numarul de voturi si rezultatele procentuale. - Modulul de tichete va fi folosit pentru a semnala mie si adminiatratiei probleme cu siteul sau de alta natura in legatura cu clubul. Se va putea urmari rezolvarea tichetului. - In cazul in care doriti ca topicul, sondajul sau tichetul vostru sa poata fi gasit de modulul de cautare este foarte important sa bagati 1 sau mai multe cuvinte cheie reprezentative pentru topicul in cauza. - In cazul in care topicul, sondajul sau tichetul nu mai accepta comentarii respectiv voturi sau solutii atunci va aparea in lista semnul unui lacat. 25.05.2008 - Am introdus avatar, oras, tara, si de cand e cineva membru (cand o sa fac scripturile de import se va putea importa din vechiul club data inregistrarii). - Am facut legatura prin keywords de celelalte resurse ale clubului: topicuri,articole, poze, etc - linkurile "Pe aceasi tema:". Sunt afisate in ordinea relevantei 5 obiecte (topic, articol, poza etc). De asta este foarte important sa setati cuvintele cheie cand scrieti un articol sau un topic. - Am activat modulul "raporteaza neregula". Este simbolizat printr-un semn de exclamare. Toare reclamatiile se vor strange intr-un folder din zona admin sub forma de tichete. 27.08.2008 - am rezolvat problema care aparea cand puneai un comentariu nou si nu mai se updata si topicul cu ultima modificare aparand 0000-00-00 si in felul asta nu mai aparea nici semnul de new. |
|
| Keywords:
devel saloane forum devel discutii
Pe aceeasi tema: Catre sufletul tau | Cautari | Chestionare | Design prima pagina | Formular inscriere | |
||
Pagini: 17
| Comentarii: 163 ultimul comentariu |
jos |
| horex |
|
|||
|
Bucuresti, Romania Membru din: 2001 Postari: 417 |
Se poate scrie in regulament. Dar.. ma indoiesc ca va respecta cineva. |
|
||
| gabriel_de |
|
|||
, Membru din: Postari: |
as dori sa il intreb pe Horia daca d.p.d.v. tehnic se poate schimba formatul din 10 in 20 sau vice-versa. pt. ca as propune sa testam mai intii varianta cu 10 interventii. daca se va dovedi viabila, ok asa va ramine, iar daca vor exista voci mai tirziu ca 20 de mesaje ar fi mai avantajos pt. economia postarilor sa incercam sa vedem cum este si cu 20 de mesaje pe pagina. ce parere aveti? |
|
||
| horex |
|
|||
|
Se schimba ff simplu. e un parametru. il schimb acum. Am mai facut si niste modificari la modul de afisare al paginilor pentru a fi mai usor de sarit la alta pagina Modificat de: horex (2008-03-22 12:03:43) |
|
||
| lovefall |
|
|||
|
Botosani, Romania Membru din: 2008 Postari: 25 |
Consider ca e normal ca un post sa fie editat, dar doar o perioada limitata; altfel cineva vine si isi editeaza un mesaj care a fost criticat ulterior si nu se mai intelege nimic. Limita de mesaje pe pagina cred ca ar trebui sa poata fi setata de fiecare membru in parte, cu un default undeva pe la 20 - 25. |
|
||
| horex |
|
|||
|
O sa vad cum o sa fac aceasta facilitate ca fiecare sa selecteze numarul de mesaje. Cat despre cat timp poti edita un mesaj aici nu stiu ce sa zic. Vreau mai multe pareri. Horia |
|
||
| gabriel_de |
|
|||
pe mine unul ma incurca chestia asta cu editarea. cind citesc un mesaj il iau ca atare si daca vreau sa comentez, comentez, dar nu ma mai intorc inapoi la toate postarile care au atins acel subiect, ci pur si simplu astept reactia sau reactiile celor carora le-am comentat spusele. ca sa iau de la capat seria de mesaje la care m-am referit (si raspuns) este din punctul meu de vedere haotic si pierdere de timp. daca cineva are ceva de raspuns nu este logic sa se intoarca la spusele mesajului lui vechi si sa le re-editeze, ci sa scrie un mesaj nou. altfel cadem in capcana de a bate pasul pe loc si sa tot re-editam mesajele postate. cui foloseste? |
|
||
| lovefall |
|
|||
|
Botosani, Romania Membru din: 2008 Postari: 25 |
Tocmai de asta zic ca e normal ca sa fie permisa editarea doar o perioada limitata de timp. Dar sa nu fie permisa deloc editarea poate fi iarasi destul de aiurea; ai postat un mesaj si vezi ca ai facut cateva greseli - ce faci, le lasi acolo, faci alt post in care sa iti ceri scuze pentru greseli, etc... Stiu ce o sa spui acuma, Gabriel - nu ai decat sa citesti inainte de a posta, sau sa dai un preview, etc - dar crede-ma ca sunt destul de dese cazurile cand chiar trebuie sa editezi ceva imediat dupa ce ai facut un post... |
|
||
| gabriel_de |
|
|||
Bogdane este ok ceea ce zici si inteleg acum la ce te-ai referit. personal nu pun insa atit de mult accentul pe partea formala a mesajelor, deci nu atit corectitudinea gramaticala a lor ma intereseaza (de multe ori am gresit si eu, si gramatical si formal) cit esenta lor. stiu cit de suparator este sa citesti mesaje cu dezacorduri gramaticale, cu litere mincate, inversate sau chiar lipsa , dar ma tem ca aceasta optiune de a reedita un mesaj mai vechi, sa nu devina o obisnuinta si sa segmenteze astfel continuitatea dialogurilor. problema are binenteles mai multe aspecte, se poate intimpla de ex ca un mesaj sa fie scris noaptea tirziu cind esti atit de obosit dar doritor de a scrie un mesaj, incit scapi o litera, o virgula sau vreun alt semn de punctuatie, ce faci a doua zi, reeditezi mesajul numai pt. a fi corect gramatical si formal, desi el a fost deja citit de alti membri?deci parerea mea este ca daca tu sau alti membrii doriti aceasta optiune de reeditare, ea poate fi adoptata si pusa de Horia in practica, eu unul nu cred ca voi recurge vreodata la ea, si nici ca ma voi intoarce sa recitesc mesaje mai vechi reeditate. in plus ca aspect formal, cum identific ca un mesaj a fost reeditat de autor? probabil ca este posibil, dar cred ca am pierde prea mult timp sa cautam mesajele reeditate si sa le citim si pe cele noi. |
|
||
| gabriel_de |
|
|||
gasesc binevenita propunerea lui Bogdan ca fiecare din noi sa stabileasca cite mesaje va avea pe propria lui lista ... binenteles daca ea este posibila si d.p.d.v. tehnic. asa se vor putea impaca verzele mele cu caprele lui Miron (sau invers) ! |
|
||
| horex |
|
|||
|
As putea face atunci ca editarea sa se faca doar o perioada de timp. Care sa fie aceasta perioada? Horia |
|

jos