| dark | 2009-02-10 09:21:12 | |
Bucuresti, Romania Membru din: 2001 Postari: 132 |
Salutare. In 199x(4-5-6) exista clubr-l@pcnet.ro. Dupa care s-a dezvoltat Club Romantic (.ro) si apoi listele de discutii si cum forumurile... Inainte scriam de rupeam. De acasa, de la servciu. Aveam idei. Aveam sentimente. Acum nu le mai am? voi le mai aveti? Ma tot roaga Horia sa scriu. ma apuc si citesc...dar de scris nu imi vine. desi nu imi plac ideile altora, sau imi plac, sau am altceva de scris... dar ma enerveaza ca eu oparca sunt o paiata. Am vazut o gramada de filme bune. Nu v-am povestit de niciunul. Oare ce s eintampla? (Am pastrat pe cat am putut ortografia typo folosita in acea vreme) |
|
| Keywords:
romantic istorie dark club SENTIMENTE
Pe aceeasi tema: A fi romantic | Despre administratie | Despre membrii Clubului Romantic | Emo si romanticii | Fum de cuvinte, cuvinte de fum | |
||
Pagini: 4
| Comentarii: 38 ultimul comentariu |
jos |
| cuore |
|
|||
, Membru din: Postari: |
Horia, clubul nu va muri. Chiar daca nu scrie nimeni un an, va veni o zi in care vor intra niste tineri entuziasti bucurosi ca au un loc de joaca. Si sunt convins de fapt ca si noi ne vom da drumul la 'gura', lasa-ne doar timp. Nu cred ca renunta cineva la club. Poate toti trecem prin perioade de indepartare voita de club, prea ajungem sa ne gandim mult la el, ceva cam ca o exorcizare :), dar revenim, stai linistit. Modificat de: cuore (2009-04-07 22:57:17) |
|
||
| miron |
|
|||
|
Mississauga, Canada Membru din: 2001 Postari: 298 |
Da poate sunt nerabdator sa vad ca a meritat sa mai agit cu Clubul. (Horia) Ca un bambus sa incolteasca, saminta trebuie sa germineze 7 ani! Ai rabdare! ![]() Cunoscandu-l pe Horia, am o vaga banuiala ca nu e genul care scapa fraul murgului pe miriste, risipindu-si energia aiurea. (Irina) Multumesc Irina! M-ai convins! Omul de care povestesti tu, mie imi este necunoscut! Eu ma relationez la omul de astazi! Horia din ultimul an, pina ieri, si-a invetit 20% din energia lui vitala in CR. Horia astazi, simte urgenta sa taie complet orice investitie si sa se retraga ranit in cochilia lui, pentru ca ce primeste el inapoi se zbirleste pielea pe mine. Eu ma asez frumos linga umarul lui si-i spun: "NU amice, am invatat ce aveam de invatat de aici, a fost ieri! Astazi suntem doi! Hai sa ne defrisam calea spre telul care ni-l propunem! O sa ne poticnim, o sa fim raniti, dar firar sa fie, simt potential, simt entuziasm! Care este cel mai rau lucru care se poate intampla? Nu vom ajunge nicaieri dar ne-am bucurat de drum!". Club Romantic as fi vrut sa fie o comunitate mai speciala pe net, o comunitate unde se poate vorbi serios. E nevoie si de un loc in care poti veni linistit si poti discuta niste lucruri cu cei care au ceva de spus. ... unul spiritual. (Horia) Horia, viziunea ta rezoneaza cu mine. Cu citva timp in urma m-am gindit: "Interesant ce gindesc alti oameni despre ce ma preocupa pe mine?" Nevoia, dorinta, viziunea ta o pot identifica cu raspunsul la intrebarea mea. Putem incerca sa sincronizam "nevoia" si sa vedem unde ne duce! Ni se vor alatura si altii? Cu atit mai frumos, daca nu, nu! Dar eu am motive sa cred ca nu vom fi singuri. Tocmai cind eu eram 80% convinsa ca sunt in locul nepotrivit, cineva a postat ceva: "Intamplator azi am dat peste ..." Dragaica, nimic nu este intamplator, vorbele tale m-au batut pe umar, filmuletul lui Osho mi-a reintors atentia spre motivul initial pentru care am venit aici. Multumesc! Ma simt comfortabila plimbindu-ma prin paginile clubului, poezie, fotografii, zimbete, flori, ma mai poticnesc pe ici pe colo dar nu simt ca este ceva cu care nu ma pot obisnuii Habar nu am ce a fost in vechiul CR si sincer nici nu simt ca-mi este de vreun folos sa merg in directia aceea. Din punctul meu de vedere ai facut o treaba excenta Horia! Multumesc! Cind simti ca esti pregatit putem trece sa nivelam terenul pentru raspunsul la intrebarea: 6. astept oameni noi sa vina si sa scrie. Ce trebuie facut ca ei sa o faca? Cu drag, Iuliana |
|
||
| black_angel |
|
|||
|
Bucuresti, Romania Membru din: 2001 Postari: 30 |
in vechiul Club Romantic am "luat o pauza" in a mai scrie pentru ca am avut impresia ca cei nou - veniti ne priveau pe noi, moderatorii, ca pe un club etilist din care ei nu puteau face parte. Am zis ca, daca nu vom mai scrie noi, atunci ei vor gasi imboldul de a scrie. Imi terminam fiecare scrisoare de bun-venit cu indemnul catre noul membru de a se manifesta pe liste. Am vazut cum incet-incet acest indemn a ramas fara ecou. Am vazut cum nisa subiectelor atinse s-a ingustat. Si acum ma mai intreb de ce. Un prim raspuns ar veni din faptul ca si noi, adeptii unor viziuni largi, ne indreptam spre super-specializari care ne omoara tot timpul si ne canalizeaza toata energia spre directii unice. Inainte vedeam cate un film la doua zile si va povesteam fericit despre el. acum vad un film pe luna si sincer nu mai gasesc nimic special de impartasit, pentru ca incercand sa gasesc ceva interesant in el constat ca acel ceva nu exista. Cartile....le termin intr-un ritm prea lent pentru a putea spune ca as avea ceva special de spus despre ele. Ba majoritatea sunt lecturi usoare care nu stiu cat de potrivite unei discutii ar fi. Va spun ce se intampla cu mine nu pentru a ma disculpa, ci pentru ca sunt convins ca in oarecare masura si voi aveti aceleasi probleme. |
|
||
| horex |
|
|||
|
Bucuresti, Romania Membru din: 2001 Postari: 417 |
Am incercat sa fac un mic sondaj printre cei care au intrat in club acum si raspunsul majoritatii dintre ei a fost ca se simt ciudat pentru ca aici e un grup deja format care se cunoaste si le e greu sa se bage in vorba. E o problema care insa nu stiu cum sa o rezolvam. |
|
||
| black_angel |
|
|||
|
Bucuresti, Romania Membru din: 2001 Postari: 30 |
am o propunere catre membrii "vechi " ai clubului: haideti sa ne prezentam. Nu ca in scrisoarea de intentie, ci in cateva fraze. Nu imprastiat, ci intr-un topic unic (dat fiind ca eu am dat cu piatra, o sa il creez eu chiar dupa acest comentariu). O sa incerc sa "produc" un topic disponibil doar membrilor-daca nu merge, il rog pe Horia sa ma ajute, insa intai sa ma lasati sa fac prostia :D. |
|
||
| horex |
|
|||
|
Bucuresti, Romania Membru din: 2001 Postari: 417 |
Am gasit un site care face un istoric al paginilor de web de-a lungul timpului ce am gasit despre club: Februarie 2001 Noiembrie 2002 :) M-a amuzat |
|
||
| dark |
|
|||
|
Bucuresti, Romania Membru din: 2001 Postari: 132 |
si pe mine:) Si am cautat si alte pagini...geniala ideea aia de cache over time Modificat de: horex (2009-04-08 18:12:48) |
|
||
| miron |
|
|||
|
Mississauga, Canada Membru din: 2001 Postari: 298 |
Ce fel de oameni doriti sa atrageti pe CR? In functie de grupa pe care o alegeti, creati mediul pe care vi-l doriti si vor fi atrasi oamenii pe care ii doriti! Mi-a picat sub ochii o ierarhizare, la fel de buna ca oricare alta ca baza de discutii! Spre ce tindeti? pag 149, Harmonic Wealth - James Arthur Ray. 7. Fiinta spirituala - In virful piramidei. O persoana la acest nivel vede ca totul vine din aceeasi sursa. Daca este numita Energie sau Dumnezeu, toti suntem una, deci totul este spiritual si de valoare. O fiinta spirituala se inrudeste cu totul din univers si realizand legatura lui intima cu tot, ia deciziile corespunzatoare. Oameni, natura, si tot ceea ce exista au valoare intrinseca pentru ca totul este spirit. 6. Fiinta sensibila - Fiintele sensibile iau in consideratie toti oamenii, animalele, insectele, pomii - adica tot ceea ce este in viata si respira. Obiectele nu se bucura de aceeasi consideratie. 5. Fiinta omeneasca O persoana la acest nivel ia in considerare cu egala importanta fiecare fiinta omeneasca (rosu, galben, negru, alb, barbat, femeie, homosexual, American, Iranian, Crestin, Evreu, Musulman, Hindu) dar nu in mod necesar animalele sau mediul inconjurator. 4. Fiinta nationala sau culturala Asemenea fiinta se defineste pe ea insasi printr-un anumit grup, de exemplu, "Eu sunt Roman", "Eu sunt Crestin",etc. El sau ea se va relationa la toti ceilalti din grupul lor, indiferent de alte diferente. Dar aceasta fiinta tine in inferioritate pe acei de alte natii, culturi, sau credinte religioase. 3. Fiinta etnica si rasiala Se defineste ca alb/negru. Asta inseamna ca, considera superiori oamenii albi/negri, chiar daca sunt barbati sau femei, privindu-i ca egali, dar iar, nu este ingrijorat - nu-i pasa, de exemplu, despre Nativii Americani, Africani, Australieni - nici pomeneala de animale si pomi - cel putin nu ca prioritate. Acesti oameni au grija intereselor si drepturilor pentru grupul lor. 2. Gen Aceasta persoana se identifica cu oameni de acelasi gen, privind un gen ca superior fata de celalalt si tratand pe cei de genul opus cu superioritate. O persoana cu putere de acest fel va construi o societate patriarhala si va asupri aspectul feminin al omenirii, sau opusul. Includerea genului celalalt nu va fi considerata o valoare. 1. Individ Acesta este cel mai jos nivel de constiinta. Fiinta asta se ia in considerare in primul rind pe el si numai pe el, si ia decizii numai avandu-se in vedere pe el. Nu-l intereseaza de alt sex, de mediu, de alte natii, alte etnii, credinte religioase, pentru ca in primul rind totul este despre el. Este egocentric din cei mai fini (rafinati )............................... Iar scheme si ierarhizari? Da! Exista si suntem incadrati in ele, ne place sau nu! Eu zic ca este mai bine sa aflam de ele de aici decit sa nu stim de unde ni se trage o usa trosnita in nas! Voi ce credeti? Nu puteti atrage altceva decit ceea ce oferiti voi insiva! Cu drag, Iuliana Modificat de: miron (2009-04-09 07:54:21) |
|

jos

Habar nu am ce a fost in vechiul CR si sincer nici nu simt ca-mi este de vreun folos sa merg in directia aceea.