| emptiness | 2010-03-18 22:15:38 | |
Postari: |
Intr-un film frumos, o fata ii scria unui baiat nevoit sa plece in cealalta parte a lumii : " privesc la cer, si faptul ca stiu ca il privesti si tu ma face sa te simt mai aproape". Uneori, cand oamenii nu stiu ce sa mai spuna, sau au prea multe de spus, obisnuiesc sa-si zambeasca, sau pur si simplu stau tacuti privind impreuna zborul unei pasari, cum cade o frunza, cum zboara un puf de papadie dus de vant, cum alearga un copil, cum ... ... uniti de frumusete ... ... sau uniti de tristete ... +++++++++++++++++++ Suntem cu totii sub acelasi cer si ne 'dam' cu totii pe acelasi internet. Cineva din club zicea :"Pe drum am mai gasit ceva si m-am gindit: asta i-ar place lui ..., altceva: asta l-ar delecta pe .... ". Si asa s-a nascut topicul asta. |
|
| Comentarii: 4 | jos |
| emptiness |
|
|||
, Membru din: Postari: |
Declan Galbraith - "Tell Me Why" Modificat de: emptiness (2010-03-19 23:37:03) |
|
||
| emptiness |
|
|||
Rustam Ibrahimov |
|
||
| alsacia75 |
|
|||
|
Bucuresti, Romania Membru din: 2004 Postari: 141 |
"Tell Me Why"... Oh, Doamne, m-am infrigurat urmarind imaginile si versurile din videoclipul asta... Nu stiu sa raspund "de ce..."; e o intrebare prea mare. Poate pentru ca noi, in ansamblu, nu avem credinta nici macar cat un bob de mustar. Altfel am putea muta muntii din loc... si nefericirea ar fi o amintire dintr-o alta lume. Daca n-am mai incercsa sa ne construim fericirea deasupra altora, in loc sa o construim impreuna cu ei, poate totul ar fi frumos. Pe de alta parte, chiar azi dimineata am citit intr-o revista un gand de-al lui Oscar Wilde: "Cu totii traim in mizerie, dar unii dintre noi privesc spre stele". |
|
||
| emptiness |
|
|||
Poate ca e doar frica. Toti misticii spun ca in om exista doar doua forte: dragostea si frica. Frica este cea care "ne face sa ne construim fericirea deasupra altora, fiindca nu avem credinta (nici macar cat un bob de mustar) ca am putea sa ne-o construim impreuna cu ei". Frica de a nu fi ei deasupra noastra. Cautand pe youtube o melodie mai veche, indragita, si citindu-i acum versurile, ma frapeaza acelasi lucru: "everybody is looking for someting; some of them want to use you, some of them want to get abused by you some of them want to abuse you, some of them want to be abused by you" Eurythmics - "Sweet Dreams" P.S. Cui ii place cu adevarat melodia, ii recomand si niste variante, mixuri, .. Depeche Mode vs Eurythmics Policy of Sweet Dreams Faithless Vs Eurythmics - Sweet Insomnia Si, cu adevarat tulburator, extrem de expresiv, mai ales spre final, geniali in acelasi fel in care diavolul este considerat un inger decazut, Marilyn Manson - Sweet Dreams Modificat de: emptiness (2010-04-17 23:09:30) |
|

jos